WORDT UITGESTELD vanwege de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus: Special edition: Vrijdag 17 april 2020 Janskerk, 19 uur, Choral Evensong, in samenwerking met het Liverpool Metropolitan Cathedral Choir (girl choristers & lay clarks)

WORDT UITGESTELD (Donderdag 4 juni), 20 uur, Choral Evensong, gezongen door het Codarts Kerkmuziek Ensemble o.l.v. Hanna Rijken
WORDT UITGESTELD (Donderdag 11 juni), Domkerk, 20 uur, Choral Evensong, gezongen door de Domcantorij o.l.v. Remco de Graas
WORDT UITGESTELD (Donderdag 18 juni), Janskerk, 20 uur, Choral Evensong, gezongen door het Kathedrale Koor Utrecht o.l.v. Gerard Beemster

Over ons

Wekelijkse Choral Evensong op donderdagavond (koopavond) in monumentale binnenstadskerken in Utrecht, met aansluitend mogelijkheid tot ontmoeting in de pub. Met het project, dat oecumenisch van opzet is, wordt een plaats van rust, gebed, schoonheid, verstilling en ontmoeting geboden in de hectiek van het doordeweekse bestaan.

Pionier en initiatiefnemer is theoloog en musicus dr. Hanna Rijken. Heeft u vragen of wilt u een gesprek, kunt u met haar contact opnemen.

Iedereen is van harte welkom, join us for Evensong & Pub!

Dankzij subsidies en dankzij de steun van bezoekers zijn wij in staat deze evensongs te organiseren. Uw eventuele bijdrage aan de collecte bij de uitgang is daarom zeer welkom.
Ook is het mogelijk dat u een bijdrage overmaakt op de bankrekening van Choral Evensong & Pub, IBAN: NL52 RABO0304 3722 18.
Giften aan de pioniersplek Choral Evensong & Pub vallen onder de ANBI-regeling van de belastingdienst.

Meer weten?

11 + 5 =

Download

Volg ons

 

Ondersteund door:

Protestantse Gemeente Utrecht
Oud Katholiek Utrecht
Protestantse Kerk Nederland
Oud Katholiek Utrecht