Donderdag 19 sept 2019 Domkerk 19.00 (!) uur: Choral Evensong & Pub, gezongen door Kampen Boys Choir o.l.v. Rintje te Wies
Donderdag 26 september 2019, Jacobikerk 19.00 (!) uur: Choral Evensong & Pub, gezongen door Roden Boys Choir o.l.v. Rintje te Wies

Jacobikerk Utrecht, gezongen door Cantores Martini.

Gezongen door
de Schola Davidica o.l.v. Daniel Rouwkema
Organist Jan Hage
Gezongen door projectkoor Utrecht.

Over ons

Wekelijkse Choral Evensong op donderdagavond (koopavond) in monumentale binnenstadskerken in Utrecht, met aansluitend mogelijkheid tot ontmoeting in de pub. Met het project, dat oecumenisch van opzet is, wordt een plaats van rust, gebed, schoonheid, verstilling en ontmoeting geboden in de hectiek van het doordeweekse bestaan.

Pionier en initiatiefnemer is theoloog en musicus dr. Hanna Rijken. Heeft u vragen of wilt u een gesprek, kunt u met haar contact opnemen.

Iedereen is van harte welkom, join us for Evensong & Pub!

Dankzij subsidies en dankzij de steun van bezoekers zijn wij in staat deze evensongs te organiseren. Uw eventuele bijdrage aan de collecte bij de uitgang is daarom zeer welkom.
Ook is het mogelijk dat u een bijdrage overmaakt op de bankrekening van Choral Evensong & Pub, IBAN: NL52 RABO0304 3722 18.
Giften aan de pioniersplek Choral Evensong & Pub vallen onder de ANBI-regeling van de belastingdienst.

Meer weten?

7 + 8 =

Download

Volg ons

 

Ondersteund door:

Protestantse Gemeente Utrecht
Oud Katholiek Utrecht
Protestantse Kerk Nederland
Oud Katholiek Utrecht