Op donderdag 13 februari zullen Hanna Rijken (PThU Amsterdam) en Kathryn King (Oxford University) de eerste uitkomsten van het Choral Evensong Experiences onderzoek (UK & NL) presenteren. Het symposium vindt om 14 uur plaats in de Lutherse Kerk Utrecht. Dr. Jonathan Arnold houdt voorafgaand aan de presentatie een lezing getiteld Sacred Music in a Postsecular Age. ’s Avonds om 19 uur is er een Choral Evensong in de Dom in Utrecht gezongen door het Kampen Boys Choir o.l.v. Rintje te Wies. Muziek: Tallis, Nardone en Stanford. Na afloop is er mogelijkheid tot ontmoeting in de pub. Van harte welkom bij het symposium en de Choral Evensong & Pub!

Meer informatie en aanmelden, zie website van de PThU: https://www.pthu.nl/actueel/agenda/!/8310/presentatie-uitkomsten-onderzoek-choral-evensong-experiences

%d bloggers liken dit: